Koirakot

 

Toiminnassamme mukana olevia koirakoita.

 

 

 

Kaja

Raiku

Kingi

Minos

Rommi

Riko

Enzo

Nero

Raksu

Jogo

Foxi

Rölli

Mutu

Isla

Aada

Iigori

Foxy

Takku

Luna

Rico

Kuura

Ruuti

 

 

 

 

 

Mia & Ville

 

Mia Sandelin (Kennelliiton ylituomari, koetoimitsija, SPKL koulutusohjaaja sekä arvosteluoikeudet bh, kansalliset pelastuskoirakokeet sekä palveluskoirakokeista haku, jälki ja etsintäkoe)

ja saksanpaimenkoira Felistar's Brave JK3 HK2 EK2, raunio-a suoritettu, VIRTA-tarkastettu pelastuskoira eli tutummin Ville 4.vuotta. Ville ja Mia lukeutuvat Spekon hälytysryhmän hälykoirakkoihin ja Ville on Mian neljäs hälytason koira.

"Motiiviina pelastuskoiraharrastuksessa on että kun kumminkin kouluttaa koiransa niin sen kanssa voi tehdä jotakin hyödyllistä. Ja aina sitten oppii itsekin uutta, edellen, jokaisessa treenissä ja tositilanteessa. Ja mukavat treenikaverit. Lisäksi halu olla hyödyksi koiran kanssa. Palkitsevinta on aina koirien into, kun ne pääsevät etsimään ja se riemu, kun ne löytävät etsittävän. Myös ohjaajien ilmeet kun he hoksaavat jonkun hankalan asian."

 

Juha-Matti & Raksu

 

Juha-Matti Raitaniemi (valmiuskouluttaja, vapepajohtaja, valmiuspäivystäjä) ja kultainennoutaja Kalevan Silver Stonestone eli tutummin Raksu (HK3, PEJÄ-A ja virta -tarkastettu pelastuskoira).

Juha-Matti on ollut mukana Vapepan toiminnassa jo vuodesta 1989 alkaen, aluksi Suomen Punaisen Ristin kautta maastoetsijänä ja vuodesta 2007 lähtien Satakunnan Pelastuskoirat ry:n riveissä. Raksun lisäksi kotoa löytyy 1,5v saksanpaimenkoira Alhovaaran Joukahainen eli Takku, joka opiskelee parhaillaan pelastuskoiraksi.

 

 

SATAKUNNAN PELASTUSKOIRAT RY - SPEKO

info@satakunnanpelastuskoirat.fi